Skip to main content

Naši najbolji

Red Zvonjenja

I. óra 7.15 - 8.00
II. óra 8.05-8.50
III. óra 9.05-9.50

IV. óra

10.05-10.50
V. óra 10.55-11.40
VI. óra 11.45-12.30
VII.óra 12.35-13.20

Raspored

Kalendar škola

Dokumenti

Zakone - Pravilnike

Beszámoló az Értük – Egyesület a Moravicai Gyerekekért 2020-as évi tevékenységéről

gyermekhet

A szokatlan társadalmi helyzet ellenére eredményes évet tudhat maga mögött az Id. Kovács Gyula Általános Iskola civil szervezete. Összhangban a szervezet működésének alapelveivel a 2020-as évben is a fejlődésre és a támogatásra törekedtünk.
Topolya község és Bácskosssuthfalva helyi közösségének támogatásával megrendeztük a VI. Káliz Íjászversenyt és a IV. kerékpáros ügyességi versenyt sajátos nevelési igényű tanulók részére. A tanulók érmet, diplomát és tartalmas ajándékcsomagot kaptak a helyezésért, illetve a részvételért. A szakkörök tevékenységét ugyanebből a forrásból támogattuk különböző irodaszerekkel, alapanyagokkal és eszközökkel. A Magyar Nemzeti Tanács idén a Gyermekhét lebonyolítását támogatta. A gyerekek kis ajándéktárgyakat és csemegét kaptak a programok alatt, illetve megismerkedtek a Papírszínház mesés világával. Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság támogatásából pedig újabb lépést tettünk annak érdekében, hogy az iskola kórusa új egyenruhában lépjen színpadra. Továbbá jutalomkirándulásra vittük kiváló tanulmányi eredménnyel rendelkező hetedik osztályos tanulókat.
A járványügyi szabályozások komoly korlátokat szabtak a programok lebonyolítását illetően. Tiszteletben tartva az ajánlott és kötelező higiéniai elvárásokat próbáltuk kihozni az adott helyzetből a lehető legtöbbet. Reméljük, sok élményt szeretünk az iskola tanulóinak.